Engleski Srpski
Tel: 051 327- 430, 301-897
Braće Pišteljića 1
(preko puta tvornice "Vrbas")
78000 Banja Luka
Email: kors@blic.net
Elektroinstalacije
Razvodni Ormari
Električni radijatori - GLAMOX
Grijući kablovi - DEVI
Gromobrani sa ranim startovanjem - SERELI
UPS uređaji - RIELLO ITALY
RADE KONČAR - kontaktori, sklopke i releji
Kompenzacija reaktivne energije
Rezni alati - DIEWE NJEMAČKA

RIELLO UPS UREĐAJI

Preduzeće Kors d.o.o., Banja Luka je ovlašteni predstavnik firme RIELLO, ITALIJA jedne od vodećih svjetskih prizovđača UPS uređaja.

Nova definicija rešenja

Rielo-UPS je dio Riello Elettronica i predstavlja jednog od vodećih evropskih proizvođača monofaznih i trofaznih UPS uređaja u rasponu od 400VA do 6.4MVA. 

Riello Elettronica je osnovana 1983. godine, danas je holding grupa značajnih i snažno rastućih kompanija čiji je fokus djelatnosti uglavnom polje elektronike i telekomunikacija. Sve članice holdinga su vrlo uspješne kompanije, lideri u svojim oblastima djelatnosti, i posluju sasvim samostalno u okviru svoje biznis strategije.

Riello je jedаn od nаjvećih proizvođаčа sistema za neprekidno nаpаjаnje (Uninterruptible Power Supplies - UPS) i Zaštite pasivnih sistema (Standby Power Systems) u Evropi, sа kаncelаrijаmа širom svijetа. Preduzeće imа tri centrа zа dizаjn i proizvodnju u Itаliji: Legnаgo, Milаnu i Torinu. Riello-UPS je istinski lider u Evropi u proizvodnji UPS sistema za naprekidno napajanje.

Kroz konstantne investicije u istraživanje i razvoj, proizvodnju i nastup na tržištu Riello-UPS stalno podiže pouzdanost, kvalitet i efikasnost svojih proizvoda kroz dva ključna parametra: Kontinuitet (garantovanjem stabilnog i sigurnog električnog napajanja) i kvalitet (u smislu frekvencije, voltaže, sinusoide i energetske efikasnosti).

Riello-UPS uređaji pokrivaju sve oblasti: kućni uređaji, SOHO uređaji, industrija, elektromedicija, data centri, telekomunikaciona oprema, aerodromi, vojska, policija, ...

U skladu sa devizom Energija koja ne prestaje Riello-UPS uređaji i sistemi odlikuju se izuzetnim tehničkim karakteristikama, visokom pouzdanošću i vrhunskim dizajnom. Paletu proizvoda čine uređaji snaga od 400VA pa sve do 6.4MVA, kao i sva prateća oprema, transfer switch uređaji, komunikacione kartice, senzori, softveri za kompletan nadzor i kontrolu UPS sistema.

Riello-UPS se može pohvaliti činjenicom da je razvio UPS rješenja za svaku namjenu, od kućne i SOHO primjene do visokoprofesionalnih i sofisticiranih uređaja za hi-end primjenu.
 

LINE INTERACTIVE UPS UREĐAJI

iPlug

iDialog

Net Power

Net Dialog

Vision


DialogVision

Dialog Vision

Vision Dual

 

Riello ponuda line interactive uređaja kreće se u rasponu snaga od 400VA do 3000VA. Serije uređaja kao što su iPlug i iDialog predstavljaju sjajan izbor u SOHO varijanti i u svakom pogledu nadmašiće vaša očekivanja. Uređaji iz iDialog serije nalaze se u grupi najprodavanijih UPS uređaja tog segmenta na domaćem tržištu u 2010.-oj godini.

Net Power i Net Dialog Vam, po više nego konkurentnim cjenama, nudi neprekidno napajanje isporučeno preko AVR i EMI filtera. Dialog Vision su veoma pristupačni rek modeli snage 500-1100VA. Za najzahtjevnije korisnike, koji traže napajanje kvaliteta mjerljivog sa online tehnologijom (čist sinusoidni izlaz) u ponudi su Vision i Vision Dual UPS uređaji i to u opsegu od 800 – 3000VA. Vision Dual uređaji su istovremeno rack i tower verzije. Switch-over period kod ovih uredjaja manji je od 2ms...

Za više informcija kontaktirajte nas na tel: 051/327-430 ili na e-mail:kors@blic.net

 

ONLINE UPS UREĐAJI monofazno / monofazni, 700VA – 10kVA

Sentinel Pro

Sentinel Dual Low Power

Sentinel Dual LP

Sentinel Dual Hi Power

Sentinel Dual HP

Bogatu ponudu u ovom segmentu karakterišu visoko funkcionalni UPS uređaji izrađeni po najsavremenijoj tehnologiji. Sentinel Pro serija kao naslednik izuzetnih uređaja Dialog Plus serije, po svom inovativnom dizajnu i odličnim karakteristikama izlaznog napona predstavlja pravo osvježenje na tržištu UPS uređaja u svojoj kategoriji. Dopunu ove serije uređaja, čini serija Sentinel Dual u varijantama Low Power i Hi Power. Velika prednost serija Sentinel Dual je da su šasije urađene za montažu u 19" rek, ali isto tako mogu biti montirani i kao tower kabineti. Najjači modeli Sentinel Dual Hi Power serije 6.5 - 10kVA su sa trofaznim ulazom.

Za više informcija kontaktirajte nas na tel: 051/327-430 ili na e-mail:kors@blic.net

 

ONLINE UPS UREĐAJI kabinetskog tipa, trofazno / monofazni

Sentinel Power Green

Sentinel Power Green

Sentinel Power

Sentinel Power

 

Multi Sentry MCM MSM

Multi Sentry MCM

Master MPS MPM

Master MPS - MPM


Sentinel Power Green je najnoviji Riello proizvod u rangu snage 6 - 20kVA u varijantama 1:1 i 3:1 koje odlikuju odličan kvalitet, kompaktne dimenzije i mogućnosti paralelisanja. Sentinel Power je već dobro poznat velikom broju naših kupaca. Dostupan u širokom opsegu snaga 5 - 10kVA, u varijantama 1:1 i 3:1 našao je primenu kako u IT sektoru tako i u mnogim drugim oblastima poslovanja.

Univerzalni Multi Sentry UPS je raspoloživ u varijantama 10-20kVA. Dostupan je u monofofaznoj i trofaznoj varijanti. Dostupno je mnogo dodatnih opcija: dopunski baterijski kabineti, kit za paralelisanje, dopunski punjači, izolacioni transformatori itd. što ga čini izuzetno prilagodljivim i zahvalnim u projektovanju rešenja.

Master MPS predstavlja uređaj u kojem je objedinjeno sve najbolje što UPS može da pruži, visoka pouzdanost, efikasnost 98%, opseg ul.napona od 84 – 276VA, prag preopterećenja od 150% u trajanju od 4“, izlazni pF 0.8, ECO6 energetski nivo, paralelizacija, redudansa i još mnogo toga...

Za više informcija kontaktirajte nas na tel: 051/327-430 ili na e-mail:kors@blic.net

 

ONLINE UPS UREĐAJI kabinetskog tipa, trofazno / trofazni

MultiSentry MCT MST

Multi Sentry MCT i MST

Multi Guard

Multi Guard

MultiGuardIndustrial

Multi Guard Industrial

MasterHPMHT

Master HP

Master MPS MPT

Master MPS - MPT

Master Plus Industrial

Master Plus Industrial

 

3:3 Multi Sentry UPS je raspoloživ u varijantama 10 - 120kVA i u kabinetima u 3 različite veličine. Dostupno je mnogo dodatnih opcija: dopunski baterijski kabineti, kit za paralelisanje, dopunski punjači, izolacioni transformatori itd. što ga čini izuzetno prilagodljivim i zahvalnim u projektovanju rješenja.

Multi Guard je modularno skalabilni UPS snage 15 - 120kVA koji daje najbolju kombinaciju pouzdanosti, funkcionalnost i fleksibilnost. Moduli snage 15kVA mogu se složiti u paralelu ili N+X redudansu. Dostupan je u 3 veličine kabineta.

Master HP u varijantama 100 - 600kVA predstavlja uređaj koji pruža maksimalnu zaštitu uređaja različinte namjene: od data centara do industrijskih pogona. U Master HP ugrađene su sve najsavremenije tehnike: IGBT ispravljač, DSP, galvanska izolacija, paralelizacija i redundansa.

Master MPS u 3:3 varijanti je izuzetan uređaj namjenjen kritičnim aplikacijama: sistemi bezbjednosti, elektro-medicinska primena, osjetljiva industrijsko-procesna oprema, telekomunikacije itd. Garantovano obezbjeđuje najviši kvalitet izlaznog napona, a uz pomoć mnogo dodatnih opcija mogu se izvesti različite konfiguracije i arhitekture.

Master Plus industrial je kompaktan uređaj čija je osnovna namjena pružanje maksimalnog kvaliteta napajanja industrijskim aplikacijama: industrijski procesi, petrohemija, energetika, fabričke hale itd u uslovima gde standardni UPS uređaji zbog vibracija ili prašine ne bi mogli da dugotrajno funkcionišu.

Veliko iskustvo i visok kvalitet proizvoda Riello grupacije, u koju spadaju i Riello UPS sistemi rezultirali su time da Riello danas pruža podršku pri napajanju za vodeće svjetske banke, IT kompanije, aerodrome, vojne baze, bolnice, fabrike, trgovinske centre, kao i mnoge druge korisnike kako u Srbiji tako i širom svijeta. Za njih zaista važi deviza Energija koja ne prestaje!

Riello uređaji serije Multi Sentry, Multi Guard, Master HP, Master MPS i Master Plus Industrial po svom dizajnu i karakteristikama ispunjavaju sve potrebe i najzahtjevnijih korisnika, koji će se lako prepoznati u bogatoj listi dosadašnjih komitenata

Za više informcija kontaktirajte nas na tel: 051/327-430 ili na e-mail:kors@blic.net

 


Copyright © 2011 KORS DOO All rights reserved