Engleski Srpski
Tel: 051 327- 430, 301-897
Braće Pišteljića 1
(preko puta tvornice "Vrbas")
78000 Banja Luka
Email: kors@blic.net
O radijatorima GLAMOX
GLAMOX 3001 TPA DT
GLAMOX H30 KDT
GLAMOX H40 WiFi
GLAMOX H60 WiFi
GLAMOX 3001 TPA ET
Kupatilski radijatori ADAX ECO BASIC
Kupatilski radijatori GLAMOX 3001 TPVD
Stalak za sušenje TKH2
Električne ljestve za sušenje
Termostati

ELEKTRIČNE LJESTVE ZA SUŠENJE • Uputstvo za montažu
 • UŠTEDA ENERGIJE
  • 3-4 puta manje snage u odnosu na klasične sušače peškira sa vodom i grijačem
  • minimalna potrošnja električne energije,najveći sušač ima 230W
  TEHNIČKE PREDNOSTI SUŠAČA PEŠKIRA
  • u sušaču se nalazi grijni kabl koji služi za podno grijanje
  • takođe je bitno da nema nikakvo punjenje, vodu, ulje i slično
  PREDNOSTI U PRAKSI
  • bešumni, nema održavanja
  • jednostavna i laka montaža
  GARANCIJA 2 GODINE

  DOGRIJAVANJE KUPATILA
  Kupatilo Vam je toplo ali kad je veliki minus potrebno je malo snage za prijatan boravak u istom. U ponudi imamo rješenje za Vaš problem, električni sušači peškira izuzetno malih snaga mogu služiti za dogrijavanje kupatila, ali njihova prvobitna namjena je sušenje mokrog veša. Električni sušači ELEKTRA CX serije su posebni, po tome što nemate posrednika u njima, male su instalirane snage, imaju klasičan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo, laka montaža, gotov proizvod. Nema posrednika znači da nije ubačen grijač koji grije vodu, samim tim je naš sušač kompletan proizvod u odnosu na pomenute.

  Mala instalisana snaga doprinosi odličnoj uštedi električne energije, npr. naš najveći sušač ima 230W dok isti takav na tržištu ima i do 5x više snage, što znači da troši 5x manje električne energije. U skladu sa dizajnom i izgledom preporucujemo da se sušači koriste u kupatilima, toaletima, kuhinjama, ostavama, frizerskim salonima itd. Sa njim možete sušiti svaki komad odeće, takođe treba voditi računa o markicama na odjeći.

  IZDRŽLJIVOST - DIZAJN - KOMFOR
  Testiranjem i analizom uređaja garantujemo bezbjednost i komfornost. Izraduju se u dve standarde boje: bijeli i hromirani. Sušači preškira ELEKTRA CX su prikladnog dizajna i svojim elegantnim izgledom lako se uklapaju u prostor. Pogotovo su zanimljivi hromirani modeli koji pružaju dodatni ugođaj svojom ljepotom. Takođe je bitno naglasiti da on na sebi nema oštrih ivica,samim tim je bezbjedan u slučaju da se udarite u isti, s obzirom da su kupatila uvek tijesna.

  ELEKTRA CX elektricni susaši su pouzdani da rade i kad je grijna sezona pri kraju, pa čak i kad nije grijna sezona, tako da se oni mogu koristiti tokom cijele godine, kad je to potrebno. Pored toga ELEKTRA CX sušaci su besprijekorni držaci peškira.

  MODELI SUŠAČA NA STRUJU
  Elektricni sušaci ELEKTRA CX se lako instaliraju. Montiraju se na zid, uz pomoc specijalnih nosača koji se dobijaju u osnovnom kompletu. Priključuju se na napon 220V, 50Hz, uključenjem utikača u odgovarajuću monofaznu utičnicu.

  IDEJA ZA POVEZIVANJE
  Ukoliko iznad vrata imate izvučen kabl za grijalicu, koju nikada niste postavili ili povezali, možete iskoristiti taj kabl da pomoću njega povežete Vaš sušač peškira i onda možete paliti i gasiti isti na prekidač koji je već sa spoljne strane kupatila. Ovo možete iskoristiti ukoliko ste u fazi gradnje i u startu možete predvidjeti ovakvo povezivanje.  Copyright © 2011 KORS DOO All rights reserved